wel en niet genieten…

Hallo lieve mensen,

Een groet uit Andijk deze keer! Wij zijn super blij in Nederland te zijn en het is genieten… althans voor mij en voor Judah. Frank heeft als “goodbye-kiss” uit Mozambique malaria gekregen. Dat had hij al in het vliegtuig, het leek na een paar dagen beter te gaan, maar na ook een flinke verkoudheid kwam het toch weer terug. Gelukkig hadden we goede medicijnen uit Mozambique meegenomen en nu (na dus zo ongeveer 2 weken ziek te zijn geweest) begint hij sinds vandaag eindelijk weer een beetje op te knappen….

Judah heeft onwijs genoten van het Sinterklaas feest; wat is dat toch een leuk feest voor kinderen. Ook heeft hij al een paar keer in de klas gekeken van Timo, zijn neefje en dat vindt hij ook razend interessant. Morgen mag hij een hele ochtend met Timo naar school!

Als Frank weer helemaal fit is willen we graag lekker veel lieve vrienden zien!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/12/09/wel-en-niet-genieten/

2 reacties

 1. Sterkte Frank met je gezondheid. Je hoopt tijdens je verblijf in Nederland heerlijk bij te kunnen komen en dan is het niet makkelijk als je lichaam dat niet toestaat. We bidden voor je herstel, en dat jullie met z’n drietjes hier nog een hele bijzondere tijd mogen hebben en weer aangesterkt en opgeladen terug mogen gaan. Liefs van Henk en Marianne

  • Marion en Martin op 9 december 2014 om 23:26
  • Reageer

  Lieve Sandra, Frank en Judah,

  Welkom terug in Nederland! Nog net geen sneeuw… Geniet van jullie periode hier, en Frank, hopelijk knap je snel weer op. Gods zegen tijdens jullie verblijf hier, en geniet van alle mooie mensen om jullie heen, familie en vrienden.

  Dikke knuffel,
  Martin en Marion

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.