Nieuwsbrief november 2011

Welkom bij weer een nieuwe editie van de Obdam- nieuwsbrief. Vers van de pers, regelrecht vanuit Lichinga, Mozambique in jouw woonkamer! Wij horen ook graag van jullie hoe het in Nederland gaat en dan specifiek bij jullie!

Download: Nieuwsbrief november 2011

Vanaf nu vertalen we onze nieuwsbrief ook in het engels, voor onze engelstalig vrienden. Heb jij misschien engelstalige vrienden die het ook leuk vinden om ons te volgen via de nieuwsbrieven? Laat het ons weten en geef hun mailadressen door; dan zullen wij hen de engelstalige nieuwsbrief doorsturen.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/11/18/nieuwsbrief-november-2011/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.